Varmvattenberedare installerat & Klart fast pris

Upplands Väsby

Vi utför installation, reparation och service av varmvattenberedare i Upplands Väsby inom 24 timmar!

Vi hjälper dig med allt från val av rätt VVB till installation och inkoppling. Gäller det ett byte av VVB kör vi självklart din gamla till återvinningscentaler. Vi utför även service och reparation av din redan befintliga VVB i Stockholm.

Välj rätt varmvattenberedare

Med rätt varmvattenberedare har du både tillräckligt med varmvatten och låga omkostnader. Att hitta rätt varmvattenberedare är inte lätt, det finns många olika sorter och det kan vara svårt att veta vilken som passar just dina behov.

Att välja storlek på varmvattenberedaren kan vara lite klurigt. Hur mycket varmvatten gör egentligen en familj av med? Det vanligaste är att man väljer en volym på 200 eller 300 liter, men det finns även mindre varmvattenberedare på 100 liter, som är ofta förekommande i sommarstugor och fritidshus.

Val av korrisionsskydd

Korrosion, som är ett annat ord för rost vilket rostskydd skall man välja på VVB, det innebär att materialet på varmvattenberedaren med tiden fräts sönder vid upprepad kontakt med exempelvis luft eller vatten. Beroende på vattnets kvalitet skyddar olika material olika bra mot korrosion. Materialet som utgör kontaktytan mot vattnet är det som kallas för korrosionsskydd, och är avgörande för att minimera risken för rost och maximera hållbarheten hos varmvattenberedaren.

Det finns tre olika sorters korrosionsskydd: koppar, emalj och rostfritt. Koppar är ett passande korrosionsskydd om vattnet är hårt och emalj passar bra för vatten som är kloridhaltig.  Rostfritt stål är det vanligast förekommande skyddet och passar särskilt bra om vattnet är surt och har en hög kolsyrehalt.

Är du osäker vilken som passar dig fyll i intresseanmälan så återkommer vi inom kort.

VVS Tec installerar varmvattenberedare i Upplands Väsby oftast inom 24 timmar.

VVS Tec är ett auktoriserat lokalt vvs-företag som hjälper dig med allt inom VVS där två av våra största inriktningar är värmepumpar och vattenberedare. Det ska tilläggas att våra rörmokare alla är välutbildade inom VVS och vi är självklart auktoriserade i Säker Vatteninstallation, ett regelverk framtaget för att trygga dig som kund. Skapat av branschens aktörer för att minska skador i samband med VVS-installationer så som exempelvis personskador, legionella skador och brännskador. Vårt upptagningsområde är i första hand norra och västra Stockholm, inte minst Upplands Väsby och Väsby Centrum.

Varför välja VVS Tec för installation av varmvattenberedare i Upplands Väsby.

  • Vi har många referenskunder och lämnar garanti på alla våra jobb.
  • Vi jobbar dagligen i ert  närområde
    Sedan länge har vi levererat och installerat med kvalitet till våra lokala kunder i Upplands Väsby kommun.

Våra ledord är:

  • Kvalite-Noggrannhet-Service
  • Trygghet med auktoriserade rörmokare

Det spelar ingen roll om du anlitar oss för en ny varmvattenberedare eller någon av våra andra VVS-tjänster så strävar vi alltid efter att professionellt utföra våra uppdrag med högsta noggrannhet, kvalitet och service så att du som kund ska vara nöjd och känna dig trygg med oss som leverantör. Ta gärna kontakt med oss via mejl eller telefon om du är nyfiken på våra värmepumpar, varmvattenberedare eller något annat inom VVS. Varmt välkommen!

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.